Pasaules Garšu un Sajūtu vakari

  1. gadu iesākām ar jaunu tradīciju. Ik mēnesi aicinām ceļot kopā ar Mālpils muižas Restorāna šefpavāri Aiju Gabrāni un sajust restorānu caur dažādām pasaules smaržām, garšām, dejām un melodijām.

Aicinām iepazīt dažādu tautu nacionālo virtuvi un nogaršot to, kas garšo vietējiem iedzīvotājiem. Iepazīstināsim ar citu tautu kulinārijas vēsturi, raksturīgajiem ēst gatavošanas paņēmieniem, tradīcijām un biežāk izmantotajām garšvielām un vietējiem produktiem.

Uzzini – kura ir kulinārijas lielvalsts, kurā valstī neviena maltīte nav iedomājama bez tostiem, no kuras valsts nāk kukurūza un kartupeļi, kurā valstī safrāns ir atrodams katras mājsaimnieces virtuvē, kurā valstī desertā pasniedz sieru, kas ir cocido, un kuras valsts kultūrā ir visvairāk vīnogu šķirņu.

Cena: 48,00 € / pers.